Showing posts with label GameStrategy. Show all posts
Showing posts with label GameStrategy. Show all posts

Monday, March 18, 2013

Sentinel 3 : HomeWorld - PCGame Full Theta






Game sentinel 3 ini adalah game bergenre strategy tower defense,jadi bagi pecinta game tower defense ada game seru lagi nih,di Game Sentinel 3 ini sobat harus membangun sebanyak mungkin persenjataan dan robot-robot pertahanan agar alien-alien yang kuat dengan jumlah yang banyak tidak bisa merusak markas yang ada,jadi buat pecinta game strategy tower defense tunggu apalgi,silakan dimainkan gamenya.




System Requirements:
* OS: Windows XP SP2 / Vista / 7
* CPU: 1.2 GHz
* RAM: 1024 Mb
* OpenGL 1.3 128 + MB Video Card

Screen Shoot :




Link Download :

Sharebeast (size 205MB total) :

Download Sentinel 3 : HomeWorld - PCGame Full Theta
Read More

Monday, March 4, 2013

Royal Defense - Strategy PCGame

Buat sobat pecinta game real time strategy khusunya tower defense strategy,game royal defense ini bisa jadi tambahan koleksi game sobat,di game ini sobat akan membangunpertahanan sekuat mungkin untuk menahan troll-troll yang ingin menghancurkan kerajaan,oke silakan dilihat screen shootnya :




Game System Requirements:

  • OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
  • CPU: 600 Mhz
  • RAM: 512 MB
  • DirectX: 9.0
  • Hard Drive: 87 MB


Game Manager System Requirements:

  • Browser: Internet Explorer 7 or later

Link Download :

Download  Royal Defense - Strategy PCGame (76MB)
Read More

Thursday, November 8, 2012

Football Manager 2013 - PCGame Full


Buat para penggemar game Fottbal manager pasti sudah menunggu versi terbaru yang akan dikeluarkan oleh Developer game ini kan?,nah belum lama ini Foottbal Manager merilis versi 2013 yang tentunya akan banyak fitur-fitur baru yang dikeluarkan di game ini,yang sudah saya tuliskan dibagian posting paling bawah,jadi buat penggemar FM silakan dicoba versi 2013 nya.






SYSTEM REQUIREMENTS :
  • OS: Windows XP/Vista/W7/W8
  • Processor: XP: 1.6GHz or Faster. Vista/W7/W8: 2.2GHz or Faster
  • Memory: XP/Vista/W7/W8: 1.0GB RAM
  • Graphics: 128MB *Supported Chipsets : (see below)
  • DirectX®: 9.0c
  • Hard Drive: 2GB
  • Sound: DirectX 9.0c compatible
  • LAN: TCP/IP compliant *Supported Chipsets - Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater.
  • A fully DirectX 9 compliant graphics card is required.
  • Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported.
  • Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. This can be downloaded from the following url:
  • Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
Link Download :

Download Football Manager 2013 - PCGame Full (2,3GB)

Download Crack Skidrow FM 2013

 Thanks and Credit to Original File uploader ripsnorter@IDWS

Cara Instal :

1.Ekstrak File Rar

2.Mount atau Burn File Iso.

3.Instal Game.

4.Copy Crack To Destination Folder Game.

5.Enjoy.

Bagi ada yang masalah dengan CrashDump silakan diupdate PATCHNYA dari link berikut :

Patch fm_13_v13_1_1_1292_update 

  1. Download full FM13 Game
  2. Apply the Update (Copy the Folder Content into the main Game Directory)
  3. Download and Apply Crack (Copy the Folder Content into the main Game Directory)
  4. PLAY








NEW TO CAREER MODE…

-Match Engine
The 3D match engine has seen huge improvements this year. Everything on the pitch looks more realistic; from the stadiums, the players’ movement, intelligence, and the way the ball moves through the air.

We’ve also introduced hundreds of new animations to make the game feel more realistic and we’ve made the whole experience more televisual by introducing new camera angles and showing the kick-off and final whistle.

-Manager Roles
Another notable difference is the significant restructure of the manager’s staff and a revamp of their roles. The most obvious is that we’ve introduced the position of Director of Football into the game for the first time, which will allow managers to pass on some of their workload, such as contract negotiations, if they choose to.

In addition to this, we’ve also increased the number of specialist coaching roles within the game and given the manager greater flexibility to choose which coaches offer advice and when. The manager can also choose to complain about boardroom interference – although that particular option should probably be used sparingly.

-Training
This year sees a total revamp of team training, with a new simplified overview panel combining general training and match preparation. Choose your weekly team weekly, give the lads a rest after a big win or drag them into training the day after bad performance. You can now even send your coach to acquire more training badges to improve their skills and send the whole squad away on a training camp.

NEW WAYS TO PLAY…

-Classic and Challenge Modes
Football Manager Classic is a less time-consuming way to enjoy Football Manager. The essence of the game is exactly the same – the manager still takes charge of a squad of players and competes at whatever level he or she chooses – but they will now find that a number of their responsibilities have either been taken over by their support staff or have disappeared completely.

For example, while the player still takes charge of training in FMC, this is carried out at a 'full team' level only – there's no individual player training. And when it gets to matches themselves, there are no team talks or opposition reports... you just go straight to a game using the same 3D match engine as Career Mode. The games are played out in a quicker 'highlights only' fashion, but you can even speed this up by going straight to ‘Instant Result’.

Players who opt for Football Manager Classic will also find that they have a couple of further options in terms of how they play the game; they can either play a full open-ended ‘Career’ or they can choose to play in the new ‘Challenge’ mode.

In Challenge mode they’ll find themselves in a particular situation which will test their management skills over a shorter game time – usually half a season. Can you win a trophy with a team consisting almost entirely of kids? Or could you guide your club to safety despite being bottom of the table at Xmas?

We first introduced Challenge Mode in Football Manager Handheld 2012 and it proved to be so popular that we’ve decided to include it in FMC too.

The game will come with four free-to-play challenges, each of which feeds in to a global leaderboard.

-Network Play
The brand new Network Play is fully integrated with Steam’s network functionality which means that players should be able to set up and enjoy games against their friends far more easily than before. The Network Mode also allows people to set-up special one-off leagues and cups and to import their team from their career mode, so you can now end any debate about whose FM team is better.

The deeper integration with Steam will also allow us to manage worldwide leaderboards, so, for the first time you’ll really know how good a manager you are.

PLUS MUCH MORE…

There are more than 900 new features, most of which will be announced via a series of video blogs. The key changes include a revamp of the loans system, a major overhaul of scouting, new press conference tones and an international management revamp.


Read More

Sunday, September 2, 2012

The Promised Land - PCGame Full

Share Game lagi nih sob,game kali ini berjudul The Promised Land,game ini bergenre real time strategy,dimana kita akan membangun sebuah koloni dari populasi yang kecil di pulau yang masih kosong,serta memanfaatkan berbagai sumber daya alam yang ada,hingga membangun sebuah koloni besar hingga menjadikan tanah tersebut the promised land(tanah yang menjajikan),oke cek Screen Shootnya dulu :







Link Download :

Indowebster :

Download The Promised Land (171MB)
Read More

Friday, June 8, 2012

StrongHold Crusader Extreme - PCGame Rip

Game ini memang bukan game baru,tapi karena ada salah satu dari sobat sofshare yang request,jadi saya share,game stronghold crusader ini merupakan game Historycal Real Time Strategy yang cukup populer dikalangan pecinta game RTS,dimana dalam game ini kita membuat suatu koloni pasukan dan bangunan untuk menghancurkan koloni musuh,atau mempertahankan koloni kita,oke bagi yang belum pernah main atau yang mau nostalgia sama game ini silakan dicoba :

System Requirements :

System: Pentium III 500 MHz or equivalent
RAM:128 MB
Hard Drive Space:850 MB
Other:Windows XP/Vista playable in Win7

Screen Shoot :


Link Download :

Download StrongHold Crusader Extreme - PCGame Rip (168MB)


Cara Instal :

  • Ekstrak File
  • Jalankan Setup.bat
  • akan muncul tampilan DOS,dan tekan Enter jika diperintahkan
  • Tunggu sekitaur 15 Menit
  • Setelah selesai,jalankan Crusader.exe


Tested by me Win 7 32bit

New Features
Stronghold Crusader Extreme includes the following new features:


  • New Extreme mode which covers over 10,000 units on the battlefield
  • New buildings (outposts generating attacking enemies)
  • New tactical special powers (reinforcement, field hospital, rock volley attack, arrow volley, engineer team, macemen squad, uncover gold horde, call for knights).
  • New Crusader Extreme trail with 20 linked missions as well as new stand-alone maps (for single or multiplayer mode).
  • Include additional AI from Stronghold Warchest edition.
  • It also contains an updated version of the original Stronghold Crusader, which includes everything except for outposts, the god powers and the Extreme Crusader Trail.
Read More

Saturday, May 19, 2012

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Jaden the Fusion - PCGames Full

Buat yang request game Yu-Gi-Oh kali ini saya share yang versi Power of Chaos: Jaden the Fusion, jadi buat penggemar Yu-Gi-Oh silakan dicoba,saya sendiri belum coba mainkan gamenya,karena saya emang ga ngerti mainnya :p , oke check aja deh :


Deskripsi :

Setelah "Yusei Percepatan" berhasil menyajikan dunia duel 5D di PC, sekarang duelists harus mempersiapkan deck mereka untuk tantangan baru. Dalam "Fusion Jaden" pemain akan pertempuran Jaden Yuki (Jepang: Yuki Judai), seorang anak dari kelas Akademi Slifer Merah Duel duel yang mencintai dan percaya bahwa semua masalah akhirnya bisa diselesaikan melalui itu. Permainan ini tidak resmi berdasarkan Yu-Gi-Oh! Versi GX, dan pemain akan perkelahian Jaden dengan Fusion dan Elemental Heroes deck. Lebih dari 1000 kartu dari seri dapat diperoleh. Dibandingkan dengan "Percepatan Yusei" sebagai karya-karya sebelumnya, game ini menyajikan efek visual yang lebih baik dan BGM. Yu-Gi-Oh! Kekuatan Chaos: Jaden Fusion dirilis pada Januari 2012.

Game Information
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Jaden the Fusion
Genre: Strategy, Card Battle
Developer: Binho & RistaR87
Publisher: Binho & RistaR87
Language: English
Release: 2012
File size: 554 MB

Minimum Requirements

Windows 98SE/ME/2000/XP
Processor Intel 450 MHz or equivalent AMD
128 MB RAM
1 GB Free HDD
DirectX 8.1
32 MB video card compatible with DirectX 8.1

Screen Shoot :
Link Download (IDWS) :

Download Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Jaden the Fusion (518 MB)

credit to uploader shinigamidika
Read More

Tuesday, May 1, 2012

Toy Soldier - PCGames Full


Bagi pecinta game strategy Toy Soldiers Merupakan pc game yang bisa membuat anda berlama-lama di depan PC karena Seperti game dengan genre yang sama pada umumnya, dalam game Toy Soldiers kita di haruskan berusaha untuk menahan gempuran serangan pasukan musuh dan mengalahkan musuh dengan memanfaatkan pertahanan benteng, persenjatan dan prajurit yang kita miliki. Walaupun game ini bergenre Tower Defense tetapi di dalam Toy Soldiers, kita dapat dengan bebas menggerakan karakter yang kita gunakan sesuka hati dan menggunakan senjata yang ada untuk membantu penyerangan maupun untuk membantu pertahanan,oke check this out :


Minimum System Requirements

    OS: Windows XP/Vista/7
    Processor: Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2200+
    Memory: 2 Gb
    Video Memory: 256 Mb
    Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0c
    Keyboard
    Mouse



Recommended System Requirements

    OS: Windows 7
    Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000+
    Memory: 4 Gb
    Video Memory: 896 Mb
    Video Card: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0c
    Keyboard
    Mouse

Screen Shoot :





Link Download (Jumbofiles) :

 Toy Soldier - Skidrow PCGames Full (1,4GB)

Karena size part2  nya meragukan,maka silakan download part2nya dari sini :

Download  toy Soldier Part2 only

Download Toy Soldier Part7 Only


Install
1. Unrar
2. Burn or mount the image
3. Install the game
4. Copy over the cracked content
5. Play the game



Read More

Wednesday, April 18, 2012

Rise And Fall Civilizations at War - PCGames Full

Bagi anda pecinta game RTS, rasanya anda harus mencoba game ini,karena di game ini anda akan benar-benar di tantang untuk membangun sebuah koloni yang akan mengahancurkan setiap lawan,jika anda pernah main Age Of Empires atau Age of Mythology,game Rise And Fall Civilizations at War gameplaynya secara umum bisa dikatakan sama,tapi di game ini graphic dari karakter-karakternya lebih bagus dan menarik,oke langsung cek screnshoot dan link downloadnya aja deh gan :D :


Minimum System Requirements

OS: Windows7/XP/Vista
System: 1.5 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
RAM : 512 MB
Video Memory : 64 0
Hard Drive Space : 3000 MB

Recommended System Requirements

System: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
RAM : 1024 MB
Video Memory : 64 0
Hard Drive Space : 3000 MB
Other : ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card

Screen Shoot :





Link Download (Mediafire) :

Download Rise And Fall Civilizations at War

Password mediafire : sofshare.blogspot.com
*password jangan di copas,ketik manual aja


*file download diatas berbentuk notepad yang berisi link download file Rise And Fall Civilizations at War,suerta cara instalnya,copy paste setiap link yang saya tulis di browser anda,thanks ;)


Read More

Friday, April 13, 2012

Battle VS Chess - PCGames Full


Pernah main catur di PC??,pernah dong pastinya karena di windows 7 sudah disediakan game catur,tapi game catur yang saya share ini berbeda pastinya,dengan tampilan 3D yang akan membuat pertarungan dalam catur lebih realistis serta karakter-karakter pemain yang keren,akan membuat permainan catur di PC anda lebih keren,oke Let's check :


System Requirements :
  • Dual Core 1.6 GHz, 
  • 1 GB RAM, 
  • graphic card 512 MB (GeForce 8600 or better), 
  • 1.5 GB HDD, 
  • Windows XP/Vista/7
Screen Shoot : 

Link Download (mediafire) :

Download Battle VS Chess (6 x 96MB)


Password MF :  vndownload.org


cara instal :

Ekstrak File
Mount file iso dengan Ultra ISO atau sejenisnya
jalankan setup.exe
enjoy


kalau ada masalh dengan file dll silakan instal windows game marketplace client,download disini :

Download  windows game marketplace client

Read More

Wednesday, March 14, 2012

Hacker Evolution Duality - PC GameFull


Game Simulasi satu ini bukan game simulasi biasa,didalam game ini anda akan diajak untuk mengetahui bagaimana untuk melakukan hacking,seperti melakukan tracking cracking dan sebagainya serta akan ada ketegangan agar dimana anda tidak boleh ketahuan saat melakukan hacking ke suatu system,ok ini just game ya,dan hanya penggambaran dari teknik dasar hacking,so keep fun & enjoy this :

Screen Shoot :


Link Download (idws) :


Download Hacker Evolution Duality PC Game (79MB)

Password : sofshare.blogspot.com

Read More

Tuesday, March 13, 2012

Neighbours From The Hell 1 & 2 - PCGame Full

Bagi anda yang suka usil atau iseng,anda pasti akan suka dengan game satu ini,didalam game ini kita akan melakukan berbagai misi-misi jahil untuk membuat kesal tetangga kita,dengan berbagai kelakuan yang kocak game ini pasti akan sangat menghibur untuk mengisi waktu luang anda,di file yang saya share ini sudah include versi pertama dan yang kedua,ok check this :

Screen Shoot :




Link Download :
Download Neighbours From Hell 1 & 2 (466mb)

Cara instal :

1.mount file iso
2.instal seperti biasa
3.ga usah di crack
4 kalau mau bikin shortcut pake file yang start.exe
folder defaultnya di : C:\Program Files\Cinemaware Marquee\NfH_Compilation\NfH1\bin


dan untuk di NBFTH 2 di :C:\Program Files\Cinemaware Marquee\NfH_Compilation\NfH2\bin
Read More

Thursday, February 23, 2012

Civilization V - Build Your World


Game satu ini adalah salah satu game strategy favorit saya,karena dalam game ini kita akan benar-benar merasakan bagaimana membangun sebuah daerah dari jaman purba hingga menjadi sebuah negara besar di masa depan,fitur game ini menurut saya sangat lengkap dengan berbagai pilihan teknologi,dimana selain membangun sebuah daerah kita juga harus memilih bagian mana yang akan menjadi andalan untuk dikembangkan,seperti bagian militer,science,atau politik,ekonomi dsb ,pokoknya yang suka game Strategy harus mainkan game ini deeh ;),check:

System Requirements : Minimum System Requirements:
* Operating System: Windows® XP SP3/ Windows® Vista SP2/ Windows® 7
* Processor: Dual Core CPU
* Memory: 2GB RAM
* Hard Disk Space: 8 GB Free
* DVD-ROM Drive: Required for disc-based installation
* Video: 256 MB ATI HD2600 XT or better, 256 MB nVidia 7900 GS or better, or Core i3 or better integrated graphics
* Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
* DirectX®: DirectX® version 9.0c


Recommended System Requirements:
* Operating System: Windows® Vista SP2/ Windows® 7
* Processor: 1.8 GHz Quad Core CPU
* Memory: 4 GB RAM
* Hard Disk Space: 8 GB Free
* DVD-ROM Drive: Required for disc-based installation
* Video: 512 MB ATI 4800 series or better, 512 MB nVidia 9800 series or better
* Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
* DirectX®: DirectX® version 11

Other Requirements: Initial installation requires one-time Internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries and Microsoft DirectX.

Screen Shoot :




Link Download (idws) :

Download CIV V Part1(953MB)
Download CIV V Part2(953MB)
Download CIV V Part3(953MB)
Download CIV V Part4(315MB)
credit & thanks to uploader : mrlemonade@idws

Link Download UPDATE 7 Civilization V :
Download CIV V Update 7 Part1(500MB)
Download CIV V Update 7 Part2(486MB)

Link DOwnload Patch Civilization V 1.0.1.348:
Download Patch CIV V part1 (90MB)
Download Patch CIV V part2(80MB) 



Credit & Thanks to uploader : Zervo@idws



Cara Instal :
1. Download & Install Civ V installation
2. Copy-Paste crack & files dari Skidrow yang disertakan didalam image Installer (Ada didalam folder "SKIDROW". harus dicopy kalau tidak, nanti ada file yang kurang, akibatnya setiap starting game akan muncul pesan error beberapa file not found.
3. Download & Jalanin Skidrow update pacth terbaru
4. Copy-Paste Crack yang ada di folder SKIDROW.
5. Patch lagi dengan Update terbaru
6. Jalankan game-nya (DX9 atau DX 11 sesuai kemampuan masing-masing).

Read More